Most popular

Customers in the Pacific Northwest for example may respond better to a combined-service coupon than the Southeast might. In these cases, its definitely time for a vehicle inspection. But what if youre not sure if you..
Read more
Share Get Offer deal Briggs Stratton Murray Gas 3100 PSI Pressure Washer (Factory Reconditioned) Free Shipping 229.99 229.99 0 2 Comments Posted 06/29/2018 Get Deal deal Unlimited Visits all Summer to Busch Gardens Williamsburg (50 Off).00..
Read more
Tea or snacks provided by the employer during office hours is exempt from tax. Sodexo has also partnered with mSwipe for use at PoS terminals at restaurants, to make it easier for any restaurant to seamlessly..
Read more

Primera voucher


primera voucher

met de Primera restaurant actie zijn nieuwe restaurants of doen voor het eerst mee. Primera restaurantactie, je kan reserveren vanaf 6 december 2017 t/m De voucher is te verzilveren vanaf t/m De voucher is te verzilveren vanaf t/m Je kan reserveren t/m De gratis restaurantvoucher krijg je bij een besteding vanaf 15,00 euro* bij alle Primera winkels en online. De actie loopt tot, na deze datum kan je niet meer reserveren. Is er in jouw woonplaats wel n gevestigd, maar zijn er geen deelnemende restaurants? Actievoorwaarden: - Maximaal 1 tas per klant. Indien je de reservering wilt wijzigen, neem dan contact op met het restaurant. Als je de datum, het tijdstip en/of het aantal gasten met wie je wilt gaan eten niet kunt selecteren in onze online kalender is het mogelijk dat het restaurant waarin je genteresseerd bent geen beschikbaarheid meer heeft. Op de website van kun je invullen in welke plaats je graag een restaurant wilt reserveren, er komt dan een lijst met de beschikbare restaurants in de buurt. Probeer deze restaurants uit en laat ons weten hoe het was via een recensie! Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Kies een restaurant uit en klik op reserveer. Dan zijn er in omliggende plaatsen in je regio waarschijnlijk wel restaurants beschikbaar. In het restaurant hoef je alleen je naam op te geven en aan depends coupons te geven dat je hebt gereserveerd via. Daarnaast kun je een recensie achterlaten. Erg vervelend dat het restaurant niet aan je verwachtingen voldeed. En voucher is geldig voor minimaal 2 personen. De actie met de gratis linnen tas is geldig bij aankoop van minimaal 10,00 aan tijdschriften, tijdschriftenpakketten en puzzelboekjes. Nee, dit is beide niet nodig omdat het restaurant alle details van je reservering al heeft ontvangen. Kies een datum, aantal personen en tijd, en klik op de rode knop reserveer. Wil je dus nog zonnig leesvoer inslaan voor de zomervakantie?

Haarlem, leeuwarden, leiden, nijmegen, rotterdam, utrecht. Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Je krijgt een automatische mail na je bezoek van het restaurant met een verzoek om een recensie achter te laten. Door het gebruik van de website ben je gebonden aan de gedragscode en algemene voorwaarden, Privacy cookies policies. Ga naar om te zien welke dit zijn. Na het annuleren van de reservering kan je een nieuwe reservering maken met je vouchercode.


Sitemap