Most popular

These are the most popular games in the country and you will see what other people play. If you subscribe, you will hear about the latest news, releases and promotions from Steam and other shopping outlets...
Read more
What Others are Saying About. Simply download the m app, find the merchant you want, and show your phone with the offer at checkout! How to Use Promo Codes Online. Our goal is to find you..
Read more
See Dominos coupons here: Dominos coupon codes. The surveys is a win-win for customers and corporations alike: The chains get valuable information and feedback from their visitors, and customers usually get a coupon for a..
Read more

Bonnen uit een afgesloten boekjaar declareren


bonnen uit een afgesloten boekjaar declareren

periode beslaan. Het jaarverslag en de jaarrekening wordt opgemaakt over een boekjaar. Als de laatste dag van de maand een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de termijn met n werkdag verlengd.bonnen uit een afgesloten boekjaar declareren

Declareren van uw zorgkosten.
Veel zorgkosten betalen wij direct uit aan zorgaanbieders.
Dit geldt voor alle zorgaanbieders waar Menzis een contract mee heeft afgesloten.
Gaat u naar een zorgaanbieder zonder contract, dan betaalt u de rekening eerst zelf.

Fletcher bonnen kruidvat geldig
Wat is een 50 euro oculus voucher
Voucher hunkemuller 2e bijpassende 50 uit app

Overgenomen van " ". Er kan een bijkomend individueel uitstel worden gevraagd van maximum n maand als de volgende voorwaarden allemaal voldaan zijn: de boekhouding anders dan per kalenderjaar (gebroken boekjaar) wordt gehouden de statutaire algemene vergadering plaatsvindt in de loop van de eerste vier maanden na afsluiting van. Het is niet toegestaan om een boekjaar te wijzigen met alleen het doel om incidenteel fiscaal voordeel te behalen. Indien de uiterste datum van indiening op een zaterdag, zondag of feestdag valt, worden de bepalingen van art. Met een uiterste wettelijke datum van indiening na 29 september 2017 : moeten de aangiften ten laatste op de uiterste wettelijke datum van indiening ingediend worden. Alleen de statutaire datum is bij ons gekend. Alle indieningsdata worden hier in detail vermeld in functie van de einddatum van uw boekjaar en de maand waarin uw statutaire algemene vergadering plaatsvindt: volledige tabel (PDF,.75 KB) ( Auf Deutsch (PDF,.03 KB) ). Met een uiterste wettelijke datum van indiening na 27 september 2018 : moeten de aangiften ten laatste op de uiterste wettelijke datum van indiening ingediend worden. Voorbeeld: De onderneming heeft op e juridische toestand 'sluiting van vereffening'. Een boekjaar is in het algemeen een periode van 12 maanden. Er zijn twee boekjaren, het eerste van tot en met 31 december 2015 en het tweede van tot en met De algemene vergadering van het eerste boekjaar vindt plaats op De uiterste datum van indiening van de aangifte voor dit boekjaar is 28 september 2016.

Hoeveel weegt een voucher
Diner bonnen ah
Jantien jans bonnen smilde


Sitemap